L’organització del Sónar ha anunciat els primers noms de músics que tocaran en la pròxima edició del festival del 18 al 20 de juny de 2015. The Chemicals Brothers, un dels pilars de la música electrònica, en seran els caps de cartell després d’haver visitat el festival en diverses ocasions. Tom Rowlands, un dels components del duet britànic, ha explicat que l’actuació serà “una intensa carrera de fons, haurem d’agafar-nos fort”. Es preveu que l’actuació sigui sorprenent i amb molts elements nous, tal com apunten els integrants britànics: “Ens hem imaginat nous sons i estructures innovadores”. En els pròxims mesos el duet presentarà el vuitè treball.

Un altre duet que aterrarà al Sónar és Autechre, 20 anys després de la primera actuació al festival. Són reconeguts pels temes ‘Flutter’, i discos com ‘Incunabula’, ‘Amber’, ‘TriRepetae’ i els treballs més recents ‘Oversteps0′ y ‘Exai’. Autechre actuarà al Sónar de Dia.

A banda d’aquests duets britànics, s’han confirmat altres noms del panorama musical com Lee Gamble, Evian Christ, Kiasmos, Kindness, Fat Freddy’s Drop, Tourist, Daniel Avery, Ten Walls, Sophie, PXXR GVNG, Holly Herndon, Kate Tempest, Vessel, Niño, Mans O i Helena Hauff.