Els tambors i els timbals han ressonat pels carrers del Guinardó durant més de cinc hores. Un total de 21 grups de percussió han desfilat enmig d'un ambient lúdic i festiu i davant prop de 5.000 persones, que cada any tenen l'oportunitat de sentir una gran varietat de ritmes i sons. Entre els participants de l'edició d'engunay hi havia Drums Esplugues, Explosión Rítmicaa, Kaboa o la Satànica de Sant Andreu. MIREIA BORRAJO, Dums Esplugues "Som un grup que tenim gent de totes les edats, fem ritmes llatins, més o menys, funky també alguna coseta..." CARLES JIMÉNEZ, Explosión Rítmica "La nostra filosofia és preguntar-nos constantment què és tocar bé, què és fer bona percussió i això intentem a cada assaig. Ho aconseguim o no, això ho diu la gent del públic, de moment el públic està encantat." Entre el públic, també ja hi havia qui volia imitar els grans. I és que precisament l'objectiu que tenen els grups és aconseguir que la música de percussió arribi al màxim nombre de gent i implicar la ciutadania. Per fer-ho, en aquesta edició s'ha posat en marxa un projecte de voluntaris a través del web BARCELONAPERCUSSIO.CAT en el qual tothom que hi vol participar s'hi pot apuntar.

Els tambors i els timbals han ressonat, aquest dissabte, pels carrers del Guinardó durant més de cinc hores. Un total de 21 grups de percussió han desfilat enmig d’un ambient lúdic i festiu i davant prop de 5.000 persones que cada any tenen l’oportunitat de sentir una gran varietat de ritmes i sons. A l’edició d’enguany hi han participat Drums Esplugues, Explosión Rítmica, Kaboa o la Satànica de Sant Andreu.

Entre el públic, també ja hi havia qui volia imitar els grans. I és que precisament l’objectiu que tenen els grups és aconseguir que la música de percussió arribi al màxim nombre de gent i implicar la ciutadania. Per fer-ho, en aquesta edició s’ha posat en marxa un web del projecte de voluntaris en el qual tothom que hi vol participar s’hi pot apuntar.