Aquest és l'aspecte que ahir al vespre oferia l'Antiga Fàbrica Estrella Damm poc abans del concert d'Elèctrica Dharma. Els incondicionals de la companyia ens explicaven els motius per anar-los a veure. JORDI PRENAFETA " És una cosa tan singular, que si desapareix ens quedarem orfes d'això i com que potser ara, serà la darrera gira, esperem que no però per si de cas, doncs no m'ho podia pas perdre." Davant un públic entregat, la companyia va donar el tret de sortida al nou cicle de concerts de l'Enderrock Sona. Durant l'actuació es van donar a conèixer les 20 cançons més populars de la Dharma escollides per una quarentena de persones líders d'opinió en l'àmbit cultural, social i politic, entre les quals hi havia la president d'Omnium Cultura, Muriel Casals, Núria Feliu i l'exdirector de BTV, Àngel Casas. Entre les cançons escollides hi havia alguna sorpresa pels mateixos integrants de la companyia. JOAN FORTUNY, cantant d'Elèctrica Dharma "Hi ha cançons, com per exemple 'Fesomies urbanes' per dir alguna cosa, d'una cançó del disc 'Diumenge', que és del primer disc, m'ha sorprès una mica, no? O 'dansa de quitxalla', em sembla que ho ha dit el Gerard Quintana, dintre dels invitats que hi ha també m'ha sorprès perquè és una cançó que dius que la tenia un mica oblidada, no?" L'actuació va servir per presentar la gira que començaran el 10 d'abril i amb la qual celebraran els 40 anys de la companyia durant tot aquest 2015. JOAN FORTUNY, cantant d'Elèctrica Dharma "Després, el 2016, després quan acabem el 2015 el grup parlarem, decidirem què volem fer, si volem parar i deixar-ho córrer, o volem continuar, o de quina manera volem continuar, no en tenim ni idea." La revista 'Enderrock' dedica el número d'abril, precisament a les quatre dècades del grup. La pròxima convocatòria del cicle Enderrock Sona serà d'aquí a poc més d'un mes: el 6 de maig.

La Companyia Elèctrica Dharma ha inaugurat el nou cicle de concerts de la revista ‘Enderrock’ a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, l’Enderrock Sona. El grup, que celebra el 40è aniversari, va aprofitar per presentar la gira que començarà el 10 d’abril.

L’Elèctrica Dharma va actuar davant un públic molt entregat que visitava l’Antiga Fàbrica Damm per escoltar el grup de Sants. Un seguidor incondicional, Jordi Prenafeta, explicava que no s’ho volia perdre perquè era “una cosa tan singular, que si desapareix ens quedarem orfes”.

Durant l’actuació es van donar a conèixer les 20 cançons més populars de la Dharma, escollides per una quarantena de persones, com Muriel Casals o Núria Feliu.