L’Antic Teatre s’ha omplert avui d’uns actors molt especials. Nens de 0 a cinc anys s’han convertit en ajudants de Mr Sound a l’obra d’Electric Babyland, un conte musical en què l’electrònica i molts altres instruments esdevenen jocs. La representació, que dura 30 minuts, es farà demà a les 17,30 i 18,30. Diumenge i dissabte es farà a les 11 i a les 12, i dijous 14 i 15 es faran quatre passes més, L’últim dia per veure l’obra serà dissabte 16, a les 11 o a les 12. Els nens de zero a cinc anys són els principals protagonistes d’Electric Babyland, un conte musical pensat perquè els més petits hi participin. En aquest espectacle passen d'espectadors a actors, uns canvis de paper amb uns objectius clars. CHRISTOPHE SAINSOT, fundador Bruc Brothers Company “El teatre per a mi és una bona eina per endinsar els nens en el món dels sons i també de les llengües, perquè a totes les nostres obres sonen molts instruments i moltes llengües.” Els instruments estan fets a mida i ideats per a aquesta obra en concret. Avis i pares han quedat satisfets i sorpresos d’aquesta experiència teatral. BEATRIZ SOUSA “Disfrutó mucho, participó. Al principio no quería, lloraba, tuvo miedo, pero después se soltó y ahí está.” ROSER MAS “Aprofitant una mica les vacances de l’escola bressol i així una activitat diferent i ha estat molt bé, molt divertit.” L’obra dura 30 minuts i cada vegada que es representa és diferent, ja que depèn de la participació dels actors més petits.

La intenció d’aquesta darrera proposta teatral, segons les mateixes fonts, és que des de ben petits els nens siguin conscients de la diversitat de sons i de llengües que ens envolten i que s’hi familiaritzin com si es tractés d’un joc. Segons el fundador de Bruc Brothers Company, Cristophe Sainsot, el teatre és una “bona eina per endinsar els nens en el món dels sons i també de les llengües, perquè a totes les obres sonen molts instruments i moltes llengües”.

L”Electric Babyland’ es va estrenar per primera vegada el juliol passat, al Mini Grec, i segons destaquen diverses fonts de la companyia, l’acceptació per part del públic més infantil va ser bona.