Julio Manrique, director artístic del Teatre Romea, i Daniel Martínez, president del Grup Focus, han explicat les novetats del Romea per a la nova temporada, que comença el proper dissabte.

Les més significatives tenen relació directa amb els preus. Els dimarts és el nou dia de l’espectador, els majors de 65 anys gaudiran del 25% de descompte per a les entrades de qualsevol funció, els menors de 30 anys obtindran un descompte del 30%, els menors de 16 anys tindran un preu especial de 16 euros per entrada i els menors de 12 anys tindran un preu especial de 12 euros.

A més, la direcció vol incentivar el consum teatral com a celebració d’aniversari, el mateix any que el Teatre Romea farà 150 anys. Per aquest motiu han creat una tarifa especial per al dia de l’aniversari de l’espectador, amb un percentatge de descompte igual a l’edat que es faci.

La nova temporada comença el dia 7 de setembre, amb el primer espectacle de la temporada, “Un aire de família“, d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. Es tracta d’una producció del Teatre Romea i Intent Produccions i està dirigida per Pau Durà. El repartiment està format per Francesc Orella, Maife Gil, Ramon Madaula, Cristina Genebat, Àgata Roca i Jacob Torres. L’estrena oficial serà el 18 de setembre i es podrà veure fins al 13 d’octubre.

Fuegos’, de Margarite Yourcenar i dirigida per Josep Maria Pou, serà una de les novetats de la temporada, així com l’obra ‘Dones com jo’ de les T de Teatre i que narra com quatre dones viuen l’arribada als 50.

Incendis’, de Wajdi Mouawad i dirigida per Oriol Broggi, tornarà per tercera temporada consecutiva al Romea, després de l’èxit de les temporades anteriors.

Lorfe del clan dels Zhao”, coneguda com el Hamlet xinès, es podrà veure a partir de l’abril, i a final d’any destacarà l’obra ‘La nit just abans dels boscos’, de Bernard-Marie Koltès i dirigida per Roberto Romel.

A més, es consoliden les Audicions del Taller de Músics, amb diferents ofertes d’estils musicals per part de reconegudes companyies d’espectacles infantils.