Totes les portes d’accés a l’equipament baixades, les taquilles tapiades i a la façana, cap cartell anunciant un espectacle. El Teatre Principal presenta ara aquesta imatge, que demostra que ja no hi ha activitat. Els comerciants de la zona i els veïns expliquen que en els darrers dies han vist com els llogaters buidaven l’interior de l’equipament i també l’exterior. Finalment, han deixat aquest espai. Una notícia que avançava betevé fa uns mesos per la mala relació entre els propietaris, el Grup Balañá, i els llogaters.

L’activitat havia anat a menys en el darrer any, feia temps que no s’hi feia cap espectacle, i l’oferta cultural havia desaparegut completament.  L’únic que s’utilitzava era la sala petita, l’anomenada Sala Latino, que es feia servir de discoteca els divendres i els dissabtes. Durant aquests dies es formaven cues de gent a la porta i això ho notaven els bars i restaurants de l’entorn.

Ara els propietaris busquen un nou llogater o propietari. Alguns comerciants de la zona apunten que la intenció del Grup Balañá és vendre aquest equipament. El Grup Balañá, però no ho ha confirmat. Ha declinat fer declaracions a aquest mitjà sobre aquest tema.