El Sónar torna on va néixer per descansar de l’edició de 2013, la vintena en la història del festival i la primera que se celebra fora del Raval. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Museu d’Art Contemporani acolliran dos concerts de música electrònica d’alt nivell que es basen en la reinterpretació d’altres obres. D’una banda, el teatre del CCCB acollirà un concert en què el compositor britànic Max Richter i el grup barceloní BCN216 reinterpretaran una versió que Richter ha fet de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi.

D’altra banda, el músic italià Lorenzo Senni, especialista en música de ball i responsable del segell experimental Presto!?presentarà el disc ‘Quantum Jelly’, una deconstrucció de la cultura i els sons de les festes rave dels anys 90 a l’atri del MACBA. La música de l’espectacle estarà acompanyada d’un espectacle lumínic de columnes verticals en moviment.

Les entrades, que estan a la venda tant per als espectacles per separat com per als dos concerts combinats, costaran entre set i 10 euros per als amics del MACBA i el CCCB i fins a 20 € per a la resta de públic.