La imatgeria del seguici festiu de Barcelona ha estat exposat durant els darrers 10 dies al Palau Bofarull. Aquest dissabte, al matí, els gegants barcelonins han sortit a la plaça del Mercadal a ballar amb els de Reus. L’Àliga de la Ciutat també ha fet un ball solemne al costat de l’Àliga de Reus.

A la tarda, la imatgeria festiva dels seguicis festius de Barcelona ha sortit en cercavila pel centre de la capital del Baix Camp. Hi havia totes les figures que habitualment recorren el Gòtic per les Festes de Santa Eulàlia i la Mercè, des del gegants de la Ciutat, del Pi i de Santa Maria del Mar fins al Lleó, la Mulassa o la Tarasca. Tampoc no hi ha faltat l’acompanyament musical dels Ministrils del Camí Ral i dels tabalers del Ball de Diables del Clot, al costat dels músics de l’Esbart Català de Dansaires, els grups La Pessigolla, Canya d’Or, Ganxets i una cobla infantil de flabiols i violins.

La participació de la imatgeria festiva de la ciutat a les Festes de Sant Pere de Reus era la segona part de l’intercanvi a partir del qual les figures de la capital del Baix Camp, així com diverses colles de cultura popular de la capital del Baix Camp, van ser convidades a participar a les festes de Santa Eulàlia d’aquest any.