ÀLEX SUÁREZ, membre de l'organització del Primavera Club: "Per un costat, tenim el Primavera Sound, que sí que és un festival amb molts grups i grups molt grans; i el Primavera Club l'utilitzem com un laboratori de grups nous, emergents, d'apostes de grups que creiem que poden funcionar molt bé aquest any. Està destinat a una audiència més petita, que busca grups nous o música nova".

L’objectiu del Primavera Club, considerat el “germà petit” del Primavera Sound, és compartir i donar a conèixer, sovint en primícia, noves promeses musicals de l’àmbit nacional i internacional. En aquesta ocasió, hi haurà músics dels Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia o Dinamarca, a banda de barcelonins.

Els estils musicals que s’hi podran escoltar també són diversos i aniran des de l’emotiva cantant britànica Anna B Savage fins a la psicodèlia dels holandesos PAWN, passant pel garage de Boys Forever o els sons electrònics de l’iranià resident a Londres Ash Koosha. No hi faltarà tampoc el folk mediterrani, que portarà el mallorquí Aucell Cantaire.

Totes les actuacions es faran als escenaris habituals de la sala Apolo i La [2] d’Apolo, a excepció dels concerts que s’han previst al Centre Cultural Alabedra, a tocar de l’Apolo. Les entrades costen 15 € si són per a un sol dia o 25 € l’abonament complet.