A l'hora d'anar a dormir, Maria Rodés deixava una llibreta al costat del coixí. Tan bon punt es despertava hi anotava el somni que havia tingut. Així van néixer perles com aquesta del darrer treball 'Sueño triangular'. MARIA RODÉS, cantant "Ara estic més atenta a la vida real, al conscient. Per buscar noves fonts d'inspiració. Si faig tots els discos de somnis al final semblarà una mica estrany." Rodés és un esperit lliure i no se n'amaga. "M'agradaria que fos una filosofia de vida per a mi. És una cosa que em dic de tant en tant. Quan dubto o no sé què fer em dic això a mi mateixa. És per tirar-se a la piscina." Pop intimista, construït a base de detalls experimentals, amb l'ajuda en aquesta ocasió de dos components de la banda de Vic La Iaia, Jordi Torrents a la bateria i Jordi Casadesús al baix. La gira de Maria Rodés acaba, però els concerts al Caixaforum continuen els dimecres d'agost. La setmana que ve es commemoraran els 200 anys del naixement de Verdi i Wagner amb un recital. Més endavant serà el torn d'Oh Fantasma, un nou conjunt format per diversos líders de grups del pop català. Us ho ha explicat des del Caixaforum, Roger Escapa.

A l’hora d’anar a dormir, Maria Rodés deixava una llibreta al costat del coixí. Tan bon punt es despertava hi anotava el somni que havia tingut. Així van néixer bona part dels temes de ‘Sueño triangular’, publicat el 2012. “Últimament per buscar noves fórmules d’inspiració estic més atenta a la vida real, al conscient. Si faig tots els discos basats en somnis potser semblarà una mica estrany”, es justifica la cantant.

En paral·lel  al seu projecte en solitari, últimament Rodés s’ha envoltat d’artistes d’altres bandes com Ramón Rodrígues, de The New Raemon, i Martí Sales, dels Surfing Sirles, per publicar ‘Convergència i Unió‘, un disc no exempt d’ironia.

La gira de Maria Rodés s’acaba, però els concerts al CaixaForum continuen els dimecres d’agost. La setmana que ve es commemoraran els 200 anys del naixement de Verdi i Wagner amb un recital. Més endavant serà el torn d’Oh Fantasma, un nou conjunt format per artistes de diverses bandes catalanes com el Petit de Cal Eril, Refree o Anímic.