Un any més, la comunitat colombiana establerta a Barcelona ha celebrat la seva festa nacional al Parc del Fòrum aquest diumenge. Una celebració en què els assistents han pogut gaudir de la música, dansa i gastronomia tradicional del seu país. L’acte ha estat organitzat per la Federació d’Associacions de Colombians a Catalunya (Fedascat).

La celebració s’allargarà gairebé fins a mitjanit. Una festa per gaudir en família, ja que hi havia activitats per a totes les edats, fins i tot una zona infantil. Els més grans han passat un dia en què les danses i balls de folklore han estat els protagonistes.

A més, la festa ha tingut uns convidats molt especials: els cantants Daniel Calderón, Los Gigantes del Vallenato i Los Hermanos Medina, que han vingut des de Colòmbia per participar en aquesta festa.  Els assistents també han pogut degustar la gastronomia típica del país.

Segons els assistents, avui es reuneixen tots per celebrar conjuntament el dia de la independència del seu país i és una manera de poder viure-ho junts i sentir-se una mica més a prop de les seves arrels.