Encara no sabem els motius pels quals ens han denegat la subvenció“, ha assegurat Ribera, que ha explicat que “l’única resposta que hem rebut és que aquest any el Microteatre no ha estat tan ben valorat com les altres propostes“. Segons la directora de la sala, la seva ha estat l’única de les 31 que optaven a rebre suport econòmic de l’Ajuntament a la qual s’ha denegat.

“Només sabem que hem quedat per sota de la nota de tall perquè ens han posat un 3,47 sobre 10″, diu Ribera, però “no sabem quins criteris han seguit perquè l’any passat la vam demanar [la subvenció] i la vam rebre i no sabem què ha canviat aquest any.” Tot i així, reconeix que veu “molt complicat” que el govern municipal rectifiqui perquè “es tracta d’una bossa de diners que ja estan repartits i, per rectificar, haurien de treure part de l’ajuda a alguna altra sala”.

De moment, ja han recollit més de 1.300 signatures a través d’aquesta campanya de Change.org i alguns actors i actrius com Anna Betran, Jordi Cadellans o Sergi Cervera s’han sumat a la campanya de suport amb piulades com aquesta:

 

Escolteu aquí l’entrevista a Llibertat Ribera a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm: