És el primer cop que els acròbates d’ApaliCirc fan un espectacle en un mercat com el de la Llibertat. La companyia ha agraït que hi hagi mercats que cedeixin el seu espai a les companyies acròbates i s’ha mostrat molt satisfeta de la iniciativa. “Hem aconseguit el nostre objectiu, que era mostrar aquesta disciplina als veïns del barri“, ha dit Pere Millan, membre d’ApaliCirc.

Des de fa quatre anys, el Mercat de la Llibertat s’ambienta per Carnaval en una temàtica amb un ambient de festa i humor. Es tracta d’una iniciativa conjunta i, per tant, tots els venedors ornamenten les parades i es disfressen segons la temàtica escollida. Aquest cop ha tocat el circ, després que l’any passat els venedors es vestissin de personatges d’un bosc encantat, aprofitant que l’espai va rebre l’etiqueta de mercat verd.

El mercat del barri de la Vila de Gràcia s’acomiadarà del Carnaval aquest dissabte amb un menú degustació per als clients, format per coca de llardons i cava. Tanmateix, el mercat viurà al matí un nou espectacle de circ amb xanques, bicicletes i malabars.