La XIV edició del Mas i Mas Festival s’acabarà aquest proper divendres amb el concert de Manolo Sanlúcar, que torna als escenaris després de tres anys d’inactivitat. En total, s’han programat 97 propostes musicals i 238 actuacions, que han atret 32.000 espectadors. L’afluència d’espectadors ha estat del 66 %.

El Mas i Mas Festival tancarà aquesta edició amb un total de 32.000 espectadors, en l’edició de l’any passat , amb 275 actuacions, hi van assistir 35.000 persones. Els concerts més multitudinaris d’aquesta edició han estat els concerts de Maria del Mar Bonet, Martirio, Min-Sung Lee, Daniel Ligorio i Zalon & The Gramophone Allstars.

Aquest divendres, 1 de setembre, hi haurà el concert de tancament del festival, amb Manolo Sanlúcar, al Palau de la Música Catalana. El mestre de la guitarra interpretarà una selecció de tota la seva obra, acompanyat de la cantant Carmen Molina, el guitarrista David Carmona i el percussionista Agustín  Diassera. A més, presentarà en primícia nou temes que formaran part del seu pròxim treball, ‘La voz del color’.