Coincidint amb el 71è aniversari del naixement del cantant de Queen, els madrilenys Momo han protagonitzat un concert de tribut a Freddie Mercury. Es tracta d’una iniciativa del Hard Rock Café Barcelona, que se suma als homenatges que fan tots els cafès de la marca arreu del món. La recaptació, al voltant dels 5.000 euros, anirà a parar a la fundació The Mercury Phoenix Trust.

Momo repeteix en el Freddie for a Day, l’homenatge que el Hard Rock Café de Barcelona, com la resta de cafès de tot el món, celebra cada 5 setembre des de fa tres anys. Un tribut que té fins benèfics gràcies a la col·laboració amb la fundació que van crear els altres tres membres de Queen després de la mort de Freddie Mercury: The Mercury Phoenix Trust. El Hard Rock Café Barcelona és dels que ha recaptat més a Europa en aquests anys.

Coma banda tribut, Momo té l’aval de Brian May, l’antic guitarrista de Queen. És, a més, l’única banda de parla espanyola que ha participat en la Convenció de Fans de Queen a Anglaterra.