ADA VILARÓ, directora d'Escena Poblenou "Durant uns anys Escena Poblenou ha fet un creixement de qualitat increïble i en aquests moments està sent un lloc on es poden veure creacions molt arriscades, molt innovadores."

Segons els organitzadors, per mantenir el festival del barri ha estat clau la col•laboració de totes les entitats, moltes de les quals han cedit gratuïtament els seus espais per a les activitats i espectacles que se celebren en el marc de l’Escena Poblenou. Enguany, a més a més, aquest festival multidisciplinar s’ha proposat el repte d’obrir-se més que mai a la ciutat, per això s’ha fet la presentació el festival a la Fundació Antoni Tàpies.

Entre les propostes que s’han sumat a l’onzena edició d’Escena Poblenou hi trobem Carles Santos, Anna Huber, Joan Morey, El conde de Torrefiel i Arritmados. Artistes com aquests posaran l’accent en l’apropament al públic dels nous llenguatges gràcies a una varietat de propostes i espais oberts a tothom amb espectacles gratuïts.

Dansa, circ, instal·lacions, música, humor, espectacles itinerants o per compartir en família, vídeo-dj i performances, Escena Poblenou segueix creixent i aquesta tardor treu al carrer el caràcter obert, multidisciplinari i participatiu que té amb una programació que suposa la continuació d’un projecte cada cop més assentat a Barcelona i que es bifurca en múltiples col·laboracions artístiques també al llarg de l’any.

Així, les residències de creació concedides aquest any en aliança amb la Central del Circ, El Graner (espai de dansa associat al Mercat de les Flors) i l’Antic Teatre permetran que Arritmados, Umma Umma Dance + Manuel Rodriguez i David Franch + Mercè Moreno estrenin creacions durant el festival. El nou espai del festival, l’Hangar, serà a més del punt de trobada entre públic i artistes, un lloc on degustar creacions de formats i llenguatges diversos.