Amb motiu de la celebració de Sant Cristòfol- patró dels conductors-, Des de les 11.00h i fins a les 13.00h sexposaran a la plaça Sant Jaume. Més tard els cotxes passaran per la Capella de Sant Cristòfol de Regomir on rebran la tradicional benedicció i emprendran la caravana per els carrers de Barcelona. ITINERARI: Feta ja la benedicció (igual que aquell any 1907), els vehicles seguiran pel carrer Ample fins al Passeig de Colom, seguint pel passeig fins el monument a Colom. Un cop allà, pujaran tots junts per les Rambles fins al carrer Aragó, avinguda de Roma,Carrer Urgell, avinguda Sarrià fins lavinguda Diagonal. LA TRADICIÓ: La tradició diu que Sant Cristòfol, que era un home alt i fort dofici portador - ajudava a traspassar el riu a viatgers - un dia va portar damunt les espatlles un nen, Jesús. Cristòfol sorprès pel gran pes del nen li va demanar què portava i ell li va respondre els pecats del món. Jesús aleshores el va batejar i el va encomanar a predicar. Des de fa segles, es considera a Sant Cristòfol benefactor dels viatgers i es diu que tot aquell que veu la seva imatge està protegit aquell dia de patir una mort violenta. CONVOCATÒRIA DATA : 10 juliol 2010. HORA: 11.00 a 13.00 h. LLOC: Plaça Sant Jaume de Barcelona ORGANITZA: Mutual de Conductors

Una trentena de vehicles històrics han participat en la caravana amb motiu del dia de Sant Cristòfol, patró dels conductors. Seguint la tradició centenària els cotxes han participat a la benedicció de la capella del sant al carrer Regomir a Ciutat Vella.

A les 11 h s’han exposat a la plaça de Sant Jaume vehicles històrics de principis de segle XX, com un Locomobile del 1918 o un Chevrolet del 1929. També hi ha altres cotxes preuats de menys de 50 anys. Alguns exemples són un Mercedes Benz 450  del 1974 i un Ford Mustang del 67.

A continuació, els automòbils s’han dirigit a la Capella de Sant Cristòfol del carrer Regomir per rebre la benedicció.