ROSER ROSSELL, vicepresidenta del Casal dels Infants "La nostra feina continua i continuarà en tots els àmbits perquè puguem superar tots aquests entrebancs que anem cada dia treballant i que fan que els nois i noies, els nens i nenes del Casal puguin també tirar endavant juntament amb totes les seves famílies."

Els joves del Casal dels Infants han recollit aquest dimarts el Premi per la Pau de l’Associació per les Nacions Unides (ANUE). El premi destaca el treball que el Casal desenvolupa, des de fa 30 anys. El Casal atén diversos col·lectius que tenen necessitats particulars. Hi destaquen els projectes relacionats amb espais de suport a les famílies, la reinserció laboral, espais maternoinfantils, i el contacte constant amb les escoles per treballar la inclusió social, sobretot a l’àrea del Raval i el Besòs.

Fa 32 anys que l’ANUE entrega aquest guardó, que reconeix la trajectòria personal o d’una entitat que treballa sobre els continguts de la Carta de les Nacions Unides. El Premi té una dotació de 8.000 € que aporta la Diputació de Barcelona.