En els tres primers mesos de l’obertura d’El Born Centre Cultural, més de 580.000 persones han passat per aquest equipament, obert l’11 de setembre de 2013. D’aquest total, prop de 86.000 persones han visitat les dues exposicions obertes actualment. La direcció de l’equipament considera que aquestes xifres “arriben a doblar les expectatives d’afluència inicials”.

El Born Centre Cultural ha superat els 580.000 visitants entre l’11 de setembre, quan va obrir les portes, i l’11 de desembre, una xifra que, segons la direcció de l’equipament, “dobla les expectatives d’afluència inicials”. La participació en les activitats programades a la Sala Moragues ha estat de 5.560 persones i des de l’1 de novembre s’ha rebut la visita de 72 escoles. Al llarg dels 17 dies de portes obertes al setembre hi van passar més de 190.000 visitants.

L’equipament va començar l’1 d’octubre la programació cultural regular i les visites al jaciment, que inclouen activitats de literatura, música, dansa, teatre, conferències, seminaris i activitats específiques per als joves i els més petits.