Malgrat les últimes cancel·lacions de festivals per problemes econòmics, Bona Nit Barcelona s’estrena amb l’objectiu d’arribar a les 4000 localitats. El festival es vol diferenciar de la resta convertint-se en el primer festival de música de la ciutat “eco-friendly”. Els organitzadors realitzen diverses accions per minimitzar l’impacte energètic i ambiental del festival: s’han contractat proveïdors locals, els cartells i fullets que es reparteixen són de paper reciclat, el menjar és biològic i vegeterià, els gots són reutilitzables i el material escenogràfic es guardarà després del festival per poder-lo reutilizar en pròximes edicions.

El grup Inspira obre el festival a les 19 h. Els catalans presenten el seu nou disc ‘Amunt!’. A les 20 h actuaran els anglesos Fanfarlo seguits a les 21 h dels també anglesos Dry the River. Noruega n’és el país convidat en aquesta primera edició i està representat per Kings of Convenience i KAKKMADDAFAKA. Kings of Convenience actuarà a les 22.15 h i deixaran pas a Kakkmaddafakka, que també presenten el seu nou disc ‘Six months is a long time’. Més tard, dues sales de la ciutat s’uneixen a la festa: per una banda, a la sala BeCool, hi haura sessió a la 1.30 h d’Indiespot Dj Set i a la Sala City Hall, a les 2 h punxarà Marcin Öz i a les 4 h Joan S. Luna.

Les entrades ja només es poden comprar a taquilla  a 45 euros. Les entrades a preu reduït de 28 euros es van exhaurir el mateix dia que es van posar a la venta el passat 13 de març. Les actuacions es poden seguir via streaming per la pàgina web del festival.