L'Agus Prats ens porta a un dels racons de la Ribera que ha immortalitzat. Una porta que apareix en aquesta fotografia. Aquí ens mostra el truc per fer aquestes fotos. AGUS PRATS, fotògraf "Anclar la càmera al xassís de la cadira, aleshores pots fer fotografies mitjançant un disparador remot. L'altura de la càmera que és un punt de vista fix està a l'altura del meu genoll. És una càmera de 28 mil·límetres que és un gran angular, posada en vertical per poder agafar la màxima alçada i sempre és manté aquest punt de vista." "És el barri de la Ribera perquè allà és on la meva parella, la Montse Liarte, té la botiga. És un barri també molt còmode per poder anar amb cadira i poder-me moure." Totes les fotografies s'exposen acompanyades d'un text. Un diàleg que ens explica que és fruit de l'aportació de la María Jiménez, una noia amb un trastorn límit de la personalitat. Imatge i text es fusionen a l'alçada del fotògraf. L'exposició es pot veure fins al 14 de desembre al Centre Cívic Pati Llimona, on també s'exposa aquest quadern, que de fet és la gènesi de tot el projecte.

Un angle diferent

Agus Prats, que va patir una lesió neurològica, ha ideat un sistema per subjectar la càmera al xassís de la cadira i fotografiar mitjançant un disparador remot. Així va recórrer la Ribera, que ha immortalitzat en aquesta mostra. Des que va patir la lesió que el va deixar en cadira de rodes ha trobat en la fotografia un mitjà per poder-se expressar. Ha escollit un barri que coneix a la perfecció, que li agrada per la seva vida i diversitat.

Un diàleg que es fusiona

Agus Prats va compartir les seves imatges amb Maria J. Sánchez, una persona afectada per un trastorn límit de la personalitat. D’aquest diàleg sorgeix la presentació de l’exposició, en què cada imatge va acompanyada del text que li va proposar aquesta noia.

La mostra es pot veure fins al 14 al Centre Cívic Pati Llimona. Un projecte que li ha obert altres portes. Agus Prats també exposa el seu darrer projecte a la galeria Barcelona Visions, en aquest cas centrat en els entorns del carrer de Joaquín Costa, on va patir la lesió que li ha canviat la vida.