El Teatre Romea ha estat dels més matiners a presentar la nova programació. Es tracta d'una temporada especial per a aquesta sala, ja que que el 2014 complirà 150 anys. Celebrarà l'aniversari amb una proposta farcida de comèdies i repetint èxits com 'Incendis' o 'Fuegos'. Per tal d'estimular la venda d'entrades, el Romea abaixarà el preu de les localitats tres euros de mitjana i oferirà descomptes especials. El Teatre Nacional de Catalunya donarà el tret de sortida a una nova temporada marcada pel canvi de direcció. Xavier Albertí presentarà la programació el 13 de setembre, però ja n'ha avançat que s'hi veuran textos de cinc autors contemporanis catalans. El pressupost del Nacional serà de 10 milions i mig d'euros, uns 700.000 euros menys que l'any passat. La tardor cultural vindrà marcada també pels actes del Tricentenari. Paral·lelament a la inauguració d'El Born Centre Cultural, s'estrenarà l''Auca del Born', un espectacle dirigit per Jordi Casanovas que ret homenatge als ciutadans que van viure al barri de la Ribera el 1714. La imatge de l'11 de setembre serà la de la cadena humana, però L'Auditori acollirà un concert ja tradicional que aquest any canvia d'ubicació. Per tercer any consecutiu, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orfeó Català oferiran un recital nostrat i reivindicatiu. Durant la tardor, el Palau Sant Jordi acollirà espectacles de tota mena. Hi desfilaran artistes com Miguel Bosé, Eros Ramazzoti, Pablo Alborán i Joan Manuel Serrat, en un concert solidari contra l'Alzheimer. A mitjan desembre hi aterrarà el Cirque du Soleil, que presentarà 'Drailon', un espectacle insiprat en la filosofia oriental. Més endavant, el 15 de gener, hi haurà un plat fort amb la visita dels britànics Depeche Mode. Més visites: Chucho Valdés tocarà al Palau de la Música el 20 d'octubre, mentre que el pop dels Crystal Fighters sonarà a la Cúpula de Les Arenes ben aviat, el 12 de setembre.

El Teatre Romea ha estat dels més matiners a presentar la nova programació. Es tracta d’una temporada especial per a aquesta sala, ja que que el 2014 complirà 150 anys. Celebrarà l’aniversari amb una proposta farcida de comèdies i repetint èxits com ‘Incendis’ o ‘Fuegos’. Per tal d’estimular la venda d’entrades, el Romea abaixarà el preu de les localitats tres euros de mitjana i oferirà descomptes especials.

El Teatre Nacional de Catalunya donarà el tret de sortida a una nova temporada marcada pel canvi de direcció. Xavier Albertí presentarà la programació el 13 de setembre, però ja n’ha avançat algunes novetats com, per exemple, que s’hi veuran textos de cinc autors contemporanis catalans. El pressupost del Nacional serà de 10.485.000 d’euros, uns 700.000 euros menys euros menys que l’any passat.

La tardor cultural vindrà marcada també pels actes del Tricentenari. Paral·lelament a la inauguració d’El Born Centre Cultural, s’estrenarà l”Auca del Born’, un espectacle dirigit per Jordi Casanovas que ret homenatge als ciutadans que van viure al barri de la Ribera el 1714. L’11 de setembre, coincidint amb la Diada, L’Auditori acollirà un concert ja tradicional, que aquest any canvia d’ubicació i abandona el Palau de la Música. Per tercer any consecutiu, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orfeó Català oferiran un recital nostrat i reivindicatiu.

Durant la tardor, el Palau Sant Jordi acollirà espectacles de tota mena. Hi desfilaran artistes com Miguel Bosé, Eros Ramazzoti, Pablo Alborán i Joan Manuel Serrat, en un concert solidari contra l’Alzheimer. A mitjan desembre hi aterrarà el Cirque du Soleil, que presentarà ‘Drailon’, un espectacle inspirat en la filosofia oriental. Més endavant, el 15 de gener, hi haurà un plat fort amb la visita dels britànics Depeche Mode. I encara dues visites destacades més: els britànics Crystal Fighters, que portaran el seu pop a la Cúpula de Les Arenes el 12 de setembre, i Chucho Valdés, que tocarà al Palau de la Música el 20 d’octubre.