És un llibre escrit pel filòsof Heidegger i il·lustrat per Chillida. S'exposa a Barcelona per primera vegada. IGNACIO CHILLIDA, comissari de l'exposició "Para mi padre era muy importante hacer libros. Se lo tomaba muy en serio, bueno, todo se lo tomaba en serio. A partir de este libro hizo obras en homenaje a Heidegger como las que hay en esta vitrina." "Chillida. Entre las formas" és l'exposició que el Roca Barcelona Gallery ha organitzat sobre l'artista basc. IGNACIO CHILLIDA, comissari de l'exposició "Para él era más importante la relación entre las formas que las formas en si mismas. Pero todas las piezas tienen un lenguaje común, que es lo que hace reconocible a Chillida." Hi ha fotografies, també les preguntes que el movien a crear i tot tipus de peces de l'autor, com aquests logos i il·lustracions. IGNACIO CHILLIDA, comissari de l'exposició "Para él estas piezas eran demasiado bonitas para exponer. Por eso las teníamos nosotros en nuestra casa o él en su biblioteca, entre los libros. La gente relaciona a Chillida con la escultura, pero el trabajo gráfico es igual o más importante. La gente piensa en las grandes obras, pero Chillida es todo, es el conjunto lo que la gente reconoce." En definitiva, aquesta mostra dóna visibilitat a la part més íntima i privada de Chillida. Es pot descobrir fins al 2 de maig.

La mostra tracta l’obra pública de l’artista, les creacions gràfiques i de petit format, treballs molt “íntims”, com defineix Ignacio Chillida, fill de l’artista i comissari de l’exposició. A l’exposició es poden veure, sobretot, “formes” que ell utilitzava i que tenia a casa seva o de familiars. Una de les peces més destacades que es pot observar és el manuscrit d’Heidegger i Chillida ‘L’art i l’espai’, que per primera vegada s’exposa a la ciutat. En aquesta elaboració, el filòsof i l’escultor aprofundeixen entre les interseccions i les diferències que tenen les seves obres.

Chillida és reconegut a tot el món per les seves escultures de ferro i acer. Una de les més famoses és ‘El peine del viento’, situada a la platja de la Conxa de Sant Sebastià. D’ell és també l”Elogi de l’aigua’, al Parc de la Creueta del Coll, i el ‘Topos V’ de la plaça del Rei. Aquesta mostra de Chillida es podrà veure fins al 2 de maig, al número 211 del carrer de Joan Güell, a les Corts.