Aquest diumenge, quatre colles castelleres de la ciutat tenen diada. Els Castellers de la Vila de Gràcia estaran de celebració dels 21 anys de la colla. La Jove de Barcelona participarà un any més en la Festa Major del Bon Pastor i els Castellers de Barcelona, en la de Nou Barris. Els Castellers de la Sagrada Família actuaran fora a la ciutat, a Sant Boi de Llobregat.

Festa Major del Bon Pastor

Diumenge, 20 a les 11.30 h al carrer de Sant Adrià, 150

La Jove de Barcelona serà la primera colla a actuar diumenge. Els de la camisa grana participaran un any més en la Festa Major del Bon Pastor. Els acompanyaran els Castellers de Sant Adrià i els Castellers de Viladecans.

XXIè Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia

Diumenge, 20 a les 12 h a la plaça de la Vila de Gràcia

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebraran 21 anys d’història al costat dels Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.

Festa Major de Nou Barris

Diumenge, 20 a les 12 h a la plaça Major de Nou Barris

Els Castellers de Barcelona actuaran amb motiu de la Festa Major de Nou Barris, davant de la seu del districte. Compartiran plaça amb els Bordegassos de Vilanova.

Festa Major de Sant Boi de Llobregat

Diumenge, 20 a les 12 h a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Els Castellers de la Sagrada Família es desplaçaran fins a la plaça de l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Aixecaran castells amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Cornellà.