Així ha començat l'actuació d'Albert Pla, acompanyat a l'escenari per Raul Fernández. El clàssic de Jaume Sisa ha servit per saludar a tothom i perquè el públic, sobretot els pares, n'entonés els versos més famosos. Un a un han anat interpretant els temes del disc 'Anem al llit', amb cançons de bressol com aquesta, que explica els somnis dels nens quan dormen. El d'Albert Pla ha estat el darrer concert d'una jornada dedicada als més petits amb una programació que va més enllà de la música i que incorpora tallers i altres activitats. Com a novetat el festival ha introduït l'espai Micro pensat per als nens de fins a tres anys. NIT i RAMON TALAMÀS "Ens ha agradat molt, hem vingut a primera hora del matí, hem passat tot el dia i la veritat és que el temps ha acompanyat moltíssim, hem vist concerts, molt bé, molt bé!" LALI BARENYS "La veritat és que ens ho hem passat molt bé, les nenes i he de dir que les mares, molt bé!!!" Una prova més de la bona acollida és que novament s'han esgotat totes les entrades. NÚRIA MUNTANER directora del projecte Minimúsica "Hem duplicat l'aforament fins a 2.500 persones, s'han esgotat les entrades, s'ha quedat gent a la porta, i això ens sap molt greu, però la veritat és que estem molt contents per la gent que ha decidit venir avui aquí." L'èxit d'aquesta tercera edició ha fet que l'organització decideixi ampliar i fer créixer el Minimusica. A banda de l'edició de la primavera també se'n farà un a la tardor, serà l'1 de novembre.

Aquesta edició del dia Minimúsica tindrà lloc l’1 de novembre. En els pròxims mesos es decidirà quin serà l’emplaçament definitiu, perquè l’organització vol que sigui un espai més gran que la fàbrica Fabra i Coats.

Aquest diumenge, més de 2.500 persones han omplert l’equipament de Sant Andreu, doblant el nombre d’assistents de l’any passat. Al llarg de la jornada, el dia Minimúsica ha tingut reclams com Delafé y las Flores Azules, Marc Parrot i Guillamino. El d’Albert Pla ha estat el darrer concert d’una trobada dedicada als més petits amb una programació que va més enllà de la música i que incorpora tallers i altres activitats. Com a novetat, el festival ha introduït en aquesta edició l’espai Micro pensat per als nens de fins a tres anys.

L’any 2006 va néixer Minimúsica amb la voluntat d’acostar la música al públic infantil. Per primera vegada, el 2013 es va organitzar el dia Minimúsica juntament amb Primavera Sound, una iniciativa pensada perquè grups que habitualment escolten els pares poguessin fer un plantejament musical també per als fills.

La trobada s’ha consolidat com un lloc en el qual descobrir i experimentar les propostes més innovadores en entreteniment i experiències en família.