Ell va ser el responsable de reunir dues estrelles com Freddie Mercury i Montserrat Caballé abans dels Jocs Olímpics i ara ha tornat a Barcelona per engegar aquest nou projecte. PINO SANGLIOCCO, director de Live Nation "Queremos ser un referente y seguir marcando la vanguardia como los demás, no tengo la menor duda que Barcelona puede llegar a tener el festival más grande del mundo". El festival presentava l'atractiu afegit de celebrar-se a la sorra de la platja de la Pau. L'accés al mar estava prohibit i vigilat però molts dels assistents no descartaven banyar-s'hi. "Me he traído el biquini, lo llevo aquí, biquini chanclas y luego a refrescarse un poquito y bueno." "Y si es posible bañarnos." "Y si te apetece darte un baño te lo das." Tot i l'absència inesperada del discjòquei Brian Cross, el públic es va mostrar entusiasmat amb les actuacions, això sí, reservaven energies per als seus preferits. "La primera intenció es venir a ver a Guetta." "David Guetta i Avicii." Es destinarà un euro de cada a obra social i n'han venut més de vint-i-dues mil, i és que és la primera vegada que Steve Angello, David Guetta i Avicii actuen la mateixa nit al mateix escenari". Amb aquesta versió del reconegut tema de Nancy Sinatra, David Guetta va aparèixer al faraònic escenari i es va posar el públic a la butxaca. El festival ha estat un èxit i els organitzadors han confirmat que es repetirà l'any vinent.

El recinte, d’enormes proporcions, erigit a la Platja de la Pau, oferia restauració, begudes i, fins i tot, una zona VIP des d’on es podia veure el concert còmodament assegut en un sofà. El punt negre de la nit el va posar el discjòquei Brian Cross, que no presentar-se i no se’n va saber el motiu.

El director i principal artífex del festival és Pino Sangliocco, expert en esdeveniments d’aquest tipus i el responsable de reunir dues estrelles com Freddie Mercury i Montserrat Caballé abans dels Jocs Olímpics. Sangliocco defensa la possibilitat de convertir el Beach “en el festival més gran del món”.