Dates Festival Grec 2022 Barcelona
Imatge: Vicente Zambrano

El festival Grec 2022 de Barcelona omplirà d’espectacles culturals la ciutat. El també conegut com a festival d’estiu de Barcelona aposta pel talent local i el d’artistes internacionals i premia la fidelització del públic amb descomptes d’entre el 30 i el 50 % per la compra de tres o cinc entrades per a espectacles diferents. Et descobrim totes les dates del festival Grec 2022 a Barcelona.

Dates del festival Grec 2022

La 46a edició del Grec Festival de Barcelona arrencarà el 29 de juny amb l’actuació de la Nederlands Dans Theater – NDT 1, una les companyies més prestigioses d’Europa. Durant més de quatre setmanes, fins al 27 de juliol, el festival té programats 86 espectacles i més de 50 activitats en 55 espais de la ciutat. Aquesta cita cultural té el Teatre Grec de Montjuïc com a escenari principal.

La programació del Grec també afegeix altres espais de la ciutat a la seva programació com ara El Molino, que acollirà Molinex.

Segueix el Grec 2022 en directe a betevé

betevé, com a mitjà oficial del festival Grec, retransmetrà diversos espectacles en directe. Es podran seguir a través de la televisió i Movistar+ (canal 166), i en “streaming” a través del web i de l’aplicació (disponible per a Android i iOS).