El Sónar ha tornat aquest any, però en un format híbrid que combina activitats presencials amb d’altres de digitals, després dels darrers ajornaments per la pandèmia. Aquest dissabte ´´es el darrer dia de festival i al llarg de tot el matí hi ha hagut un degoteig constant d’assistents al CCCB, però tampoc no gaires pels aiguats d’aquest cap de setmana.

Algunes sessions es retransmeten per ‘streaming’ i es combinen amb la presencialitat, tal com explica la comissària del Sónar+D, Antònia Folguera. De les presencials destaquen les activitats del Sónar+D, que aposta per la tecnologia i el disseny. Sessions amb poder transformador amb la intel·ligència artificial com a protagonista.

Una quarantena d’espectacles d’artistes d’avantguarda

Leon Vynehall ha presentat aquesta matinada, al SónarCCCB, ‘Rare Forever’, un disc que mostra el seu ampli ventall musical, amb jazz, hip hop o garage. Habitual del Sónar, és un dels primers concerts que s’han fet en el marc del SónarCCCB. El festival té una quarantena d’espectacles d’artistes d’avantguarda i també presenta un programa de projeccions i xerrades.