Can Batlló ha acollit el Crucrucru 2019, el primer Festival de Comunicació Feminista de Barcelona, que pretén fer una mirada crítica sobre l’acte comunicatiu en clau feminista. Per això, hi han participat professionals de diferents disciplines per obtenir perspectives diverses, des de creadores i professionals de l’audiovisual, la música, la premsa, fins a expertes del disseny gràfic. Mitjançant xerrades i tallers, totes han intercanviat opinions sobre el paper del feminisme en cadascun dels seus àmbits.

El festival l’ha impulsat la cooperativa l’Apòstrof amb la intenció de motivar el debat i la reflexió sobre les pràctiques quotidianes en temes feministes. Una de les membres de la cooperativa, Anna Sala, ha parlat que la clau és entendre “on som, on volem anar i a on ens dirigim”.

Entre les professionals que hi han participat hi ha Jenn Diaz, Bel Olid, Lucia Egaña o Eulàlia Lladó. Aquesta última, escriptora i doctora en filologia romànica, ha lloat la iniciativa d’aquest festival, que permet aglutinar expertes en diferents que, habitualment, es poden veure per separat però que, en aquest cas, amb totes les opinions juntes, ha assegurat, deixen pal·lesa la congruència del pensament feminista.