Es pot sopar al Copacabana, instal·lat a la Biblioteca Nacional de Catalunya de dimecres a diumenge. L'aforament màxim és de 90 persones. El client ha de saber que el rebran tres personatges força 'freaks'. De fet són cuiners accidentals. SERGI OTS, director i intèrpret "Són 3 fills d'un cuiner que treballava en un gran circ. Van nèixer en un circ envoltats de lleons, de plumes, de dives, de trapezistes, de pallassos...Per això tenen aquest punt una mica excèntric. Per això tota aquesta història del restaurant on retornen a la vida del circ. Per això hi ha números, titelles, es fa jocs de màscara. Hi ha una gran base clown." Sergi Ots va treballar com a clown amb Cirque du Soleil durant dos anys i des de 2004 és col·laborador habitual de Comediants. Com una de les dues actrius, prové d'un teatre més de gest que de text... El públic és un element clau. SERGI OTS, director i intèrpret "Canvia segons el tipus de gent que ve. Canvia per edats i nosaltres que venim de gira, canvia també per països. Depén d'allò que rebem del públic els personatges actúen d'una manera o altre. Perquè el contacte és molt directe." Després de sorprendre a la Fira de Tàrrega, 'Copacabana' va guanyar un segon premi al Festival Escena Poblenou. A més dels guardons obtinguts l'any passat a Tàrrega i al Festival Escena Poblenou, el FAD els acaba de concedir el premi a la creació emergent.
El muntatge és un encàrrec de la Fira al Carrer de Tàrrega, certamen on la companyia es va endur un premi el 2009. ‘Copacabana’ és un restaurant amb espectacle força interdisciplinar.Inclou teatre d’ombres, d’objectes, màscares… Tot plegat està servit per tres cuiners força pallassos.