Per conèixer el guanyador caldrà esperar el 22 de març, dia que se celebrarà la gran final a la Sala de Concerts del Palau de la Música. Els tres finalistes estaran acompanyats de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Finalment, el guanyador s’endurà un premi de 25.000 euros, mentre que el segon i tercer finalistes guanyaran 10.000 i 6.000 euros, respectivament. A més, obtindran el premi de fer més de 30 recitals i concerts amb orquestra remunerats per tot el món.

Des de l’organització han destacat que aquesta edició s’ha batut un rècord de participació, i això ha fet que les proves hagin estat molt disputades. Des del jurat destaquen l’alt nivell de tots els participants. Divendres el Saló de Cent de l’Ajuntament acollirà el recital de cloenda amb el lliurament de premis en què es farà públic el nom del guanyador.

Mentre ha durat la 64a edició del Concurs Internacional Maria Canals els carrers de Barcelona s’han omplert de pianos de cua. Tothom que s’hi acostava ha pogut tocar-los. Aquest dilluns serà l’última oportunitat de tocar al piano al carrer. A les 11 del matí es col·locarà un piano de cua just davant de La Pedrera.