sónar 2024 betevé

betevé emet dues tardes temàtiques dedicades al Sónar 2024 de Barcelona amb cinc concerts en directe. Són aquest dijous i divendres a la tarda. El festival de música electrònica se celebra del 13 al 15 de juny al recinte firal de Montjuïc i de Gran Via. A betevé, podràs gaudir dels directes de C.O.U., Valentina Magaletti & Theresa Baumgartner, Adelaida, Verde Prato i Kelly Moran.

A banda, també reviurem concerts de l’edició passada del festival i el programa de betevé ‘Habitació 910 es traslladarà al Sónar per oferir un capítol especial aquest divendres. Els dos programes especials s’emetran per la TDT, la web i l’app de betevé, així com al canal 166 de Movistar+ i LaXarxa+.

A continuació, et detallem els horaris de la programació especial de betevé pel Sónar 2024.

C.O.U. | 13 de juny, a les 16.15 h

Centre d’Observació de l’Univers (C.O.U.) és un nou i misteriós projecte musical català ple de psicodèlia i viatges espacials. “Si les coses fossin tan fàcils d’explicar, l’univers no seria un misteri”, defensen.

Després d’aquest concert en directe, a les 17 h, a betevé podràs veure el grup Desert, que van actuar al Sónar 2023.

Valentina Magaletti & Theresa Baumgartner | 13 de juny, a les 17.45 h

Des de l’escenari SonarComplex, Valentina Magaletti & Theresa Baumgartner presentaran aquest dijous ‘Lucha libre’. La percussionista italiana oferirà un nou espectacle audiovisual de 17.45 a 18.45 h en col·laboració amb l’artista visual Theresa Baumgartner.

Adelaida | 14 de juny, a les 16.15 h

En l’edició d’enguany del Sónar, Adelaida presenta ‘Muérdago’. El món oníric de l’artista torna a Barcelona per explorar els límits expressius de la veu. El món místic i el músical es barregen durant 45 minuts de concert en què escoltaràs temes com ‘La Fatiga’.

A continuació d’Adelaida, podràs reviure el concert de Carles Viernes i Alba G. Corral al Sónar 2023.

Verde Prato | 14 de juny, a les 17.45 h

Verde Prato reivindica la cançó en euskera i abraça l’estil anomenat neofolk. Al Sónar 2024 revisiten himnes del Rock Radical Basc, un moviment sorgit a mitjans dels 80.

Kelly Moran | 14 de juny, a les 19.45 h

L’estatunidenca Kelly Moran expandeix els límits creatius del piano en un concert que s’espera que sigui hipnòtic i emocional. El seu piano “preparat” té el so alterat amb objectes que col·loca entre les cordes per fer convergir la música clàssica i l’electrònica.

Per acabar d’arrodonir el divendres, l”Habitació 910′ oferirà un programa especial des del Sónar. Jordi Chicletol i a l’Alvie posaran el punt final a més de sis hores dedicades al Sónar el 14 de juny.

Tots els programes de l”Habitació 910′
Revista els continguts musicals del programa de betevé que fuig de la cultura “acadèmica, tradicional i elitista”

No pots esperar més per gaudir del Sónar? 

Comença a veure tot el contingut que tenim disponible al web de betevé d’altres edicions del Sónar.