Cap d'ànec i cua de castor... així és l'ornitorinc. La simbiosi animal és la metàfora de la idea que impulsa la plataforma Ornitorinc i, des de fa dos anys per Carnestoltes el seu aparador festiu, l'Ornitofest: la fusió de bandes en directe ADRIÀ RAMÍREZ, organitzador "Crec que és un projecte que sí que requereix feina, però també ells, és una manera de provar-se, de provar sons nous, estils una mica diferents... que un altre tipus de públic els conegui, també..." La unió de bandes és més fàcil si hi ha certa afinitat. En el cas de Mazoni i Sanjays està més que contrastada, perquè Jaume Plà, l'home del projecte Mazoni, ha estat productor dels darrers dos discos de Sanjays JAUME PLA i NÚRIA MOLINER, membres de Mazoni i Sanjays "-Quan assajàvem crec que teníem la sensació que els temes podien haver estat nostres, també. -Sí -I això és mot txulo, sí. De fet, a mi m'agradaria seguir tocant alguns temes de Mazoni." Ahir també es van poder sentir els Tokyo Sex Destruction ajuntats amb It's not not, i per la segona jornada, avui dissabte, hi ha programades fusions com les de Raul Fernández Refree amb Rosalia i Boreals amb Be-gun. "Una segona jornada de l'Ornitofest que no només agermana músiques, també agermana el dia dels enamorats amb el Carnestoltes. Els assistents són convidats a anar-hi disfressats: elles d'ànec, ells de castor... Us ho ha explicat Victor Giralt Jonama."

Una segona jornada de l’Ornitofest, que no només agermana músiques, també lliga el dia dels enamorats amb el Carnestoltes. Els assistents són convidats a anar-hi disfressats: elles d’ànec, ells de castor.

L’Ornitofest és impulsat per Ornitorrincos, una plataforma de difusió de grups de música a través d’Internet. La particularitat és que l’eina de promoció són també les gravacions en directe de col·laboracions entre dues bandes.