“No es tracta de teatre musical, ni és una història o un conte”, afirma el comunicat, sinó “una experiència d’intercanvi i de complicitat” per gaudir de la música. Sota la direcció musical de Carles Pedragosa, pugen a l’escenari una flauta, un saxo, una arpa, una guitarra, dues violes, un acordió i la veu d’Alba Pujol.
La qüestió és que els bebès escoltin, toquin, vegin i ballin amb la música ja que, segons el pedagog Paulo Lameiro, “és per l’art dels sons que coneixem i ens endinsem al món”. Tal com va fer el músic en els darrers tres anys, Lameiro ha participat en la creació d’aquest espectacle, coordinat per Anna Molins i produït per EL CANAL-Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona.

Tot i que la base és la música clàssica, també s’ha introduït la música popular, el jazz i el rock en un espectacle en què és molt present la improvisació. El repertori del Teatre Lliure inclou temes com ‘Pavane pour une infante defunte’, de Ravel, un fragment de ‘Carnaval dels animals, de Saint-Saëns, o la cançó popular ‘Polca d’ours’.
Ja s’han exhaurit les entrades per a la jornada inaugural, del dia 22 de març, tot i que hi ha set espectacles més previstos en el calendari, a més de jornades escolars entre setmana.