La Fundació Pare Manel organitza, gràcies a la complicitat de Fede Sardà, propietari de la sala Luz de Gas, el cicle Unplugge, un tanda de cinc concerts per recollir fons per a casals d’estiu i altres activitats educatives que gestiona l’entitat.

És el primer acte públic que fa la Fundació des que en va morir l’impulsor, Manel Pousa, el Pare Manel, conegut per la seva tasca de suport educatiu a nens i joves en risc d’exclusió social. Una trajectòria que el consistori barceloní va reconèixer atorgant-li, a títol pòstum, la Medalla d’Or al Mèrit Cívic.

Unplugged, cinc concerts solidaris

Big Mouthers, Manel Fuentes, Barcelona Gay Men’s Chorus, Manu Chao i Mònica Green configuren el cartell del cicle Unplugged, que posa a la venda entrades a 20 euros. “La Fundació sempre ha tingut a la Luz de Gas com a col·laboradora. La iniciativa, que neix de Fede Sardà, suposa injectar benzina a un dels nostres projectes”, afirma Sandra Pardo, actual presidenta de la Fundació.

En concret, la recaptació beneficiarià la campanya d’estiu (juliol i agost) de la Fundació, amb casals d’estiu, campaments i colònies per a 300 infants i joves en risc d’exclusió social dels barris de Verdum i les Roquetes.

Ha encetat el cicle el grup de versions de pop-rock Big Mouthers, habitual de la sala. Els ha presentat la mestressa de cerimònies de tots els concerts, Brigitta Lamoure, un dels rostres del programa ‘La família Barris’, de betevé. Ha aparegut a l’escenari amb uns gira-sols, fets per ella, amb la imatge del Pare Manel.