Havien d’actuar divendres, però la tempesta va obligar a cancel·lar els concerts dels Animal, Ramon Mirabet i Love of Lesbian. L’organització va decidir no desaprofitar la infraestructura de l’escenari de la platja del Bogatell i convocar novament els artistes dissabte. Només Love of Lesbian va haver de declinar l’oferta perquè ja tenia un altre concert programat.

Puntuals a dos quarts de deu, els Animal van sortir a l’escenari que divendres ja havien trepitjat per fer les proves de so. Són un dels grups emergents d’aquest 2016 i combinen pop, reggae i soul. Durant una hora i mitja van tocar temes del seu  primer disc ‘Més enllà de les paraules’ i també versions de temes mítics com ‘I want to break free’ de Queen.

Després de la rumba desenfadada dels Animal, van agafar el relleu Ramon Mirabet i els Sidonie, que van tancar la nit en substitució dels Love of Lesbian. Van ser el plat fort de la jornada i es van presentar com “el pitjor grup del món”. Una afirmació que dóna títol al seu darrer treball, però que van desmentir els milers d’assistents que van ballar fins a la matinada, amb èxits com ‘Fascinado’ o ‘Sierra y Canadá’.