Enguany, el festival de cançó d’autor, que tindrà lloc del 25 de gener al 14 d’abril, retrà homenatge a la primavera valenciana amb un concert especial de Feliu Ventura, Cesk Freixas, Senior i el Cor Brutal, La Gossa Sorda, Obrint Pas i Arthur Caravan, al Palau de Congressos de València. I un dels plats forts serà el concert de comiat a Catalunya de la formació valenciana Al Tall, amb un concert a L’Auditori, organitzat en col·laboració amb el Tradicionàrius, en què també actuaran Miquel Gil, Francesc Ribera, “Titot”, o Isidor Marí.

Està previst que passin pel festival de cançó d’autor més d’un centenar d’artistes com Sílvia Pérez Cruz, Quico Pi de la Serra, Marina Rossell, Antònia Font, Roger Mas, Albert Pla i Martirio, entre d’altres.

La divuitena edició del Barnasants tindrà un record per a l’escriptor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel amb els concerts de Maria del Mar Bonet i Mauro Pagani. Enguany, el festival es descentraliza més que mai i es programaran actuacions a altres poblacions fora de Barcelona com ara Lleida, l’Hospitalet de Llobregat, Arenys de Mar o Altafulla, i fins i tot arribarà a la Catalunya del Nord, amb un concert a la Maternitat d’Elna.