Milers de persones han assistit aquest dimecres al concert de Beyoncé i Jay-Z al Palau Olímpic Lluís Companys. De fet, Barcelona és l’única ciutat de l’estat espanyol per la que hi passa la gira, i de les poques d’Europa. Per aquest motiu, milers de visitants de països europeus han triat Barcelona per veure l’espectacle.

Les cues han estat la tònica habitual al llarg del dia i els preus de les entrades han oscil·lat entre els 50 i els més de 500 euros, una xifra que alguns han decidit pagar i s’han estalviat les cues. Els que han pagat l’entrada VIP més cara han pogut ser dins l’Estadi a les 18h amb només deu minuts de cua.

El concert s’ha desenvolupat enmig de fortes mesures de seguretat, i no s’ha deixat entrar les càmeres de televisió.

La parella artística ha actuat sobre un dels escenaris més impressionants que s’han vist mai en una gira, segons ha confessat gent de l’equip artístic. El recinte tenia dues passarel·les que arribaven al públic, una plataforma flotant que s’ha situat fins a la meitat de l’Estadi Olímpic, i pantalles gegants d’una mida superior a l’habitual.

Pels seguidors de Beyoncé aquesta és una gira esperada ja que suposa la reunió, tant musical com personal, amb el seu company sentimental Jay-Z. El disc que han promès als fans és dels més especials i íntims que ha tret la cantant.