'Come en casa Borges' és l'obra homenatge a l'escriptor argentí Jorge Luis Borges. Una peça que es presenta quan compleixen 30 anys de la seva mort. L'homenatge a l'escriptor és una adaptació del llibre 'Borges' d'Adolfo Bioy. Una obra que narra l'amistat dels dos escriptors argentins a partir dels sopars que van fer 2 o 3 dies per setmana durant més de 40 anys. MARC: "Ell, cada dia, quan se n'anava Borges prenia notes en un diari, i tot això, ho va anar guardant, i quan va morir Borges, als 80, i ell també estava a punt de morir, ho va deixar preparat per publicar-ho." Aquesta escenificació pretén ser més una lectura col·lectiva que una obra de teatre en ús. De fet, els protagonistes no són actors, sinó que Borges i Bioy són interpretats perls escriptors Osvaldo Baigorria i Andrés Erenhaus. MARC: "La gràcia de treballar amb escriptors és que substitueixes les habilitats tècniques d'un actor, que les té amb el cos, per l'experiència vital i biogràfica dels escriptors." La creació... escènica, literària i musical, que forma part del cicle Nits d'Estiu 2016, permet apropar-se de manera informal a un dels escriptors més importants del s.XX, Jorge Luis Borges.

Amb motiu del 30è aniversari de la mort de l’argentí Jorge Luis Borges, escriptor d’assajos breus, contes i poemes, s’ha presentat al CaixaForum l’obra ‘Come en casa Borges’. L’homenatge a l’escriptor és una adaptació del llibre Borges, d’Adolfo Bioy Casares, obra que narra l’amistat dels dos escriptors argentins. “Dos nens adults jugant amb les paraules i una noia pel mig, darrere una pissarra”.

En format de creació escènica, literària i musical, la idea d’Esteban Feune de Colombi i Marc Caellas, ha estat dirigida pel mateix Caellas;  i interpretada pels escriptors Osvaldo Baigoria, Andrés Erenhau i Sonia Betancort; i l’actriu i discjòquei María Cecilia Sánchez.