Ada Colau participa en un acte de campanya d'En Comú Podem

L’alcaldessa, Ada Colau, figura en la llista de les 50 persones del món que “pel seu activisme o la seva responsabilitat pública” estan contribuint activament a “fer possible la transformació cap a unes ciutats més sostenibles, més diverses i més igualitàries”. L’elecció l’ha elaborat ‘Time Out Internacional’ a partir de l’opinió d’editors, redactors i lectors de les 328 ciutats de tot el planeta on té presència.

La llista la formen artistes, activistes, polítics, urbanites, empresaris, músics, arquitectes… i entre ells hi ha Colau, de qui es destaca “l’esforç per recuperar espai per als vianants mitjançant les superilles i treballar per aconseguir un millor equilibri a la ciutat entre les necessitats del turisme i les dels ciutadans”. A banda de Colau, entre la cinquantena de personalitats també hi figuren les alcaldesses de París, Anne Hidalgo, i d’Amsterdam, Femke Halsema.

En la llista, a més, hi ha la periodista Tania Adam, d’origen africà i establerta a Barcelona. D’ella se’n destaca “la tasca a Radio Africa Magazine per donar a conèixer la riquesa i la diversitat de la cultura africana a Europa i la seva lluita contra el racisme i el desconeixement”.