pati butaques Club Capitol

(ACN) El Club Capitol de Barcelona preveu reobrir el proper 26 de setembre, segons han detallat aquest divendres a l’ACN fonts de l’equipament. El teatre es va veure obligat a suspendre les funcions el 3 de juliol per una inundació a l’Hotel Continental, adjacent a l’emblemàtica sala de la Rambla. Els espectacles amb els quals preveu reprendre la programació són ‘Bona gent’, de Quim Masferrer, i ‘Fortnique’, de Toni Moog a la Sala Pepe Rubianes, a més d’‘Immortal’, de Bruno Oro, i ‘Coitus. La comèdia’, a la Sala 2.

Amics de la Rambla va demanar a finals de juliol a l’Ajuntament i als partits municipals que vetllessin per la continuïtat de l’activitat cultural del Club Capitol. L’associació va expressar la preocupació per la pèrdua que suposaria el tancament d’un dels establiments culturals més emblemàtics del passeig i el seu possible canvi d’activitat, després que el Grup Balaña informés que la magnitud dels desperfectes feia preveure que la data de reobertura “no seria aviat”.

Tres mesos després del succés i que el teatre es veiés obligat a traslladar els espectacles ‘Tinder sorpresa’ i ‘Martita de Graná’ al Teatre Borràs, el Club Capitol recuperarà l’activitat amb normalitat el 26 de setembre.