Sota la carpa dels Raluy s’hi poden veure ara nous números aeris, actuacions de pallassos, malabaristes i acrobàtics. Fan, a més, trucs de màgia i la interpretació d’un “cowboy”. Malgrat aquestes incorporacions innovadores, el circ Raluy tampoc no perd de vista la línia més clàssica i familiar per la qual sempre han apostat.

El públic podrà gaudir durant l’espectacle ‘The big top’ de les actuacions dels artistes internacionals Jean-Christophe de Beauchamp, Kerry Raluy, Rosa Raluy i Louisa Raluy. També podran veure Emily i Niedziela interpretant el seu número d’acrobàcies sobre patins, a més d’Icaris de Kimberley, Jillian Raluy i els pallassos Lluís Raluy i Sandro. La funció es completa amb els malabars de William Giribaldi, el “cowboy” Patrick Bouglione i les acrobàcies dels Golden Star.

A més, la companyia catalana estrena una nova carpa de 30 metres de diàmetre i 12 metres d’alçària que manté l’aspecte exterior del circ. Sobretot, ha estat pensada per millorar la seguretat dels 700 espectadors que hi caben.

El Circ Raluy, doncs, s’instal·la ha Barcelona per als pròxims tres mesos, després de la seva gira per Girona, Montornès del Vallès i Sant Celoni. La companyia ofereix preus especials els dijous, que és el dia de l’espectador: entrades entre sis i 10 euros per gaudir de tots aquests números, en què es desdibuixa la barrera entre circ clàssic i contemporani.