QUIM ARAGÓ, productor de Circorts "Mirem de fer una oferta de tot el circ que es fa ara mateix, mentre sigui professional, hi ha molts colors: circ contemporani, circ més clàssic, circ amb teatre... " MIGUEL MORENO, fundador de Vaivén Circo "Nosotros hacemos un espectáculo que se basa en la técnica del equilibrio acrobático, pero utilizamos una estructura que es invención nuestra que es una rueda que se convierte en un barco, en un caballo volador, que puede recordar a la historia interminable."

Circorts es un festival que pretén promocionar els artistes emergents i alhora reforçar la participació dels veïns del barri, que cada vegada s’impliquen més en el projecte.

Aquest diumenge, al carrer de Joan Güell ha estat l’escenari que ha acollit les actuacions de circ. Pel matí el carrer s’ha omplert de famílies que han gaudit de l’actuació del pallasso Leandre Ribera. A la tarda ha estat el torn dels espectacles de la companyia Vaivén Circo i Trío Tequiero, que han embadalit tot el públic amb les seves acrobàcies àeries.

Fins al 12 d’octubre hi ha programats una desena d’espectacles gratuïts que es repartiran en diferents escenaris de carrer.