Entrada dels Cinemes Verdi

Els cines Verdi de Barcelona posen a la venda les entrades de les pel·lícules a un euro el dijous 10 de gener per celebrar que ja ha finalitzat la primera fase de la renovació que s’ha fet a les instal·lacions. Els cinèfils tindran l’oportunitat de veure films a un preu reduït durant un únic dia, des de les 11.30 h fins a les 22.30 h, quan començaran les darreres sessions. Es tracta d’una jornada de portes obertes perquè els espectadors vegin com han quedat els cinemes després de les reformes.

Cinefòrums amb Isabel Coixet i Juan Antonio Bayona

Durant tota la jornada es projectaran pel·lícules que estan actualment en cartellera i se’n projectaran d’altres que es consideren grans èxits dels més de 30 anys d’història d’aquests cinemes. La particularitat de la cita és que hi haurà col·loquis amb directors de cinema i personalitats del món cultural com a protagonistes. Un dels films que es podrà veure a la gran pantalla és ‘Roma’, la nova producció d’Alfonso Cuarón que acaba de guanyar els Globus d’Or a la millor direcció i pel·lícula.

Els assistents als Verdi tindran la possibilitat de veure ‘La libreria’ (19 h), d’Isabel Coixet que farà un col·loqui posterior. També es projectarà ‘Un monstruo viene a verme’ (18 h), i el director, Juan Antonio Bayona, serà als Verdi per contestar les preguntes dels espectadors. L’acompanyarà el director del Festival de Sitges, Àngel Sala, amb qui presentaran la pel·lícula ‘Pulp Fiction’ (21.30 h), de Quentin Tarantino.

La programació especial també disposarà de la projecció d’‘El festín de Babette’ (16 h), de Gabriel Axel, ‘El gran dictador’ (16.15 h), de Charles Chaplin, i la preestrena de ‘Destroyer. Una mujer herida’ (16.30 h), de Karyn Kusama, en la qual Nicole Kidman ha estat nominada al Globus d’Or com a millor actriu. També s’ha programat ‘Macbeth’ (19 h), de Justin Kurzel, amb el fòrum posterior de la consellera de Cultura, Laura Borràs.

Les entrades de les pel·lícules que formen part de les sessions especials es poden comprar a través del web dels cinemes. En canvi els tiquets per veure els films que estan actualment a la cartellera es podran adquirir el mateix dia 10 de gener.