cinemes Girona

De l’1 al 31 de juliol, els Cinemes Girona de Barcelona tornen a posar en marxa la campanya d’abonaments anuals i en posa a la venda 1.000 a un preu de 59 €.

El preu de l’abonament anual dels cinemes acostuma a ser de 190 €, però durant el mes de juliol els Cinemes Girona posen a la venda aquest nombre limitat de passis de temporada. L’abonament no només permet veure les pel·lícules d’estrena, sinó que també ofereix descomptes en projeccions especials, mostres i festivals.

Cinema independent i barceloní

Els abonaments a preu reduït permeten gaudir de fins a 100 estrenes l’any. Els Cinemes Girona aposten per una programació independent i el cinema d’autor. La sala sempre ha privilegiat el talent local i ha programat treballs com el de Xavier Artigas i Xapo Ortega, autors del documental ‘Ciutat morta’, o el de Laura Álvarez, directora de ‘City for sale’, que tracta el problema del turisme de masses. A banda de la seva vinculació als productes més barcelonins, els Cinemes Girona també programen pel·lícules europees i cicles estables de cinema asiàtic i de llatinoamericà totes les setmanes.