El cantant francès d’origen armeni Charles Aznavour tornarà a Barcelona per oferir un únic concert al Gran Teatre del Liceu el 20 d’abril. El músic, que aquest any farà 94 anys, ha escollit el mateix escenari on va actuar ara fa quatre anys, segons ha informat la promotora Concert Studio.

L’ambaixador de la cançó francesa, que aquest 2018 compleix 94 anys, torna al Liceu, l’espai que ja va omplir fa quatre anys en un concert antològic que va atreure públic de diverses generacions. L’edat no és una barrera per al músic francès, que ha actuat en 94 països i té en la seva trajectòria més de 1.200 cançons i la publicació de 300 àlbums.

Com tots els grans artistes, les seves composicions n’han inspirat d’altres. I en el cas de Charles Aznavour ha aconseguit que músics com Bob Dylan, Edith Piaf o Plácido Domingo fessin versions de les seves cançons. Algunes de les més conegudes són ‘La Bohème’ o ‘What makes a man’, però una de les que va tenir més èxit va ser la cançó ‘She’, composta l’any 1974 i utilitzada com a banda sonora de la pel·lícula ‘Notting Hill’.