El Centre Artesà Tradicionàrius i el districte de Gràcia han arribat a un acord perquè l’entitat recuperi l’organització dels concerts que se celebren a la plaça del Sol amb motiu de la festa major. Així ho va anunciar aquest dimecres el regidor del districte, Eloi Badia, durant la celebració del Consell Plenari de Gràcia. Badia va assegurar que estan treballant per redactar un conveni que permeti a l’entitat gracienca gestionar la programació de la plaça del Sol.

Amb aquest acord es tancaria la polèmica que es va aixecar l’any passat amb la concessió a una empresa privada de la gestió de les places que programen concerts per a la Festa Major de Gràcia. Tot i que encara no s’ha anunciat de manera oficial, si es tanca aquest acord no hi hauria concurs públic l’any vinent.

Un concurs que deixava fora les entitats culturals del barri

Eloi Badia va admetre que havia estat un error el concurs pels concerts de nit de les festes de Gràcia, ja que tal com estava formulat, deixava fora a entitats culturals històriques del barri. Per això, el districte es va comprometre a trobar un altre sistema i sembla que la fórmula del conveni podria ser la solució.