Un centenar d’artistes i grups musicals ompliran els escenaris de Barcelona aquest setembre en els concerts de la Mercè 2022. Les actuacions, que es faran entre el 23 i el 26 de setembre, es faran en 12 espais de la ciutat i seran d’accés lliure. Aquest any, a més, la Festa Major de Barcelona recuperarà la normalitat i es farà sense restriccions ni controls d’aforament.

Concerts de la Mercè 2022: les propostes als diferents escenaris

S’estrenen la ronda de Sant Antoni i la Zona Universitària

Els concerts de la Mercè 2022 es dividiran per una dotzena d’escenaris repartits per tota la ciutat. Alguns d’emblemàtics repetiran per tercer any consecutiu, com el Teatre Grec o els Jardins del Doctor Pla i Armengol. En canvi, la ronda de Sant Antoni i la Zona Universitària s’estrenaran per primera vegada com a espai de concert. A banda, la Festa Major de Barcelona d’aquest any recuperarà escenaris clàssics com la rambla del Raval, l’avinguda de la Catedral i l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Tornen els concerts de la Mercè a la platja del Bogatell

Després de dos anys en blanc per la pandèmia, la platja del Bogatell tornarà a acollir concerts per la Mercè i es convertirà, de nou, en l’escenari Mediterràniament d’Estrella Damm, adreçat al públic jove. S’han programat dues nits de concerts: el divendres 23 de setembre hi actuaran Marcel i Júlia, Els Catarres i Delafé y Las Flores Azules, mentre que el dissabte 24 serà el torn de les músiques urbanes amb 31 FAM, Alizzz i Santa Salut.

La Mercè 2022: què se sap sobre el programa i els concerts de la Festa Major de Barcelona?

Les emissores de ràdio tornen a Reina Maria Cristina

La Mercè 2022 també recuperarà un escenari emblemàtic, que és l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Les emissores de ràdio musicals tornaran a aquest escenari. Divendres serà el torn de Cadena 100, amb David Ros, La Oreja de Van Gogh i Mosaic, mentre que dissabte Europa FM ha programat concerts de Samantha, Nerea Rodríguez, Les Montses, Itaca Band i La Pegatina. Diumenge, RAC105 tancarà la programació d’aquest escenari amb Clima, Ginestà, Stay Homas, Buhos i Habla de mí en Presente.

A més, el nou escenari de la Zona Universitària, ubicat al carrer de Martí i Franquès, acollirà diumenge la programació d’Els 40 amb Portobello, Miki Núñez, Lola Índigo, The Tyets i Dr. Prats.

Artistes emergents a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Una de les apostes del BAM són els artistes que tot just comencen i alguns d’aquests se citaran la tarda de diumenge a l’escenari de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Concretament, hi pujaran, entre d’altres, Krissia i Lil Ella, Fotos de la Novia, Cooba, La Queency i AL-V.