Els Castellers de Sants han tornat amb força a la Festa Major de Sants, després de dos anys marcats per la pandèmia. La participació dels Borinots, de fet, és una de les més emblemàtiques de les festes del barri.

Centenars de veïns i veïnes s’han aplegat a la plaça Bonet i Muixí per gaudir de l’espectacle. Els Castellers de Sants han començat la diada amb la construcció de diversos pilars, entre ells un 5 de 7, un 4 de 8 i un 3 de 7.

Castellers Sants

L’actuació ha finalitzat amb el conegut pilar caminant. L’actuació ha comptat amb una petita novetat: tot i que aquest pilar sempre ha començat a la plaça Bonet i Muixí, normalment acabava al local dels Borinots. Aquest any, en canvi, el recorregut ha finalitzat al parc de l’Espanya Industrial.

La recta final de les Festes de Sants 2022

Les festes de Sants d’enguany ja comencen a entrar a la recta final. El programa d’aquestes festes ha comptat amb diverses activitats i actuacions de cantants, ballarins i discjòqueis.

Aquest diumenge, una cursa de ciclistes donarà el tret de sortida a l’últim dia de la festa major. Unes festes que, un any més, finalitzaran amb un piromusical a les grades del parc de l’Espanya Industrial.