‘Les flors de la pau’ és el nom que rep la creació de l’artista al Castell de Montjuïc. S’hi poden trobar flors pintades a diversos espais, o materialitzades en alguns objectes com els canons, que s’han omplert de flors de paper per eliminar la imatge bèl·lica que representen.

Enmig dels jardins s’ha col·locat una margarida gegant de paper plena de pedres de colors. Tothom qui ho vulgui pot dipositar-hi la seva pròpia pedra i participar en l’obra, que representa cadascuna de les persones mortes a causa de la guerra i la violència.

Al pati d’armes s’ha començat a fer un mural de molts colors que Philip Stanton i el seu equip desenvoluparan al llarg dels propers dos mesos. Més enllà d’això, la intervenció vol donar a conèixer tot el potencial del Castell de Montjuïc; per això, s’ha decorat també el pont d’accés, els baluards de Sant Carles i Santa Amàlia, el fossar, les bateries d’artilleria i el revellí.

L’obra coincideix amb l’exposició “Forestier”, que s’ha inaugurat aquest cap de setmana al recinte. Aquesta mostra recorda l’aportació que va fer el paisatgista francès Jean-Claude Nicolas Forestier a la ciutat i inclou plànols inèdits de les seves creacions.